maanantai 23. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 2013: 23.12. Vuoden 2014 alustavat cosplaysuunnitelmat

Suunnitelmat muuttuvat ja elävät, mutta se ei estä minua jälleen listaamasta alustavia suunnitelmia ensi vuodelle!

Ensi vuonna olisi tarkoitus mennä seuraaviin tapahtumiin: Desucon Frostbite 14.-16.2., Cosvision 10.-11.5., Desucon 6.-8.6., Tracon 13.-14.9. Mahdollisesti piipahdamme myös Kikuconissa. Muut tapahtumat varmistuvat lähempänä ajankohtaa, mikäli aika, raha ja into riittävät.

Desucon Frostbiteen on suunnitteilla Fairy Tail ryhmäcosplay, mistä kirjoitinkin marraskuun lopulla. Muutoksia tulee jopa Frostbiteen, sillä tällä hetkellä Erzan Lightning Empressin armorit tuottavat päänvaivaa, enkä jaksa joulukiireiden aikaa niitä selvittää. Eli asuksi vaihtui Robe of Yuën. Mystogan kuitenkin pysyy whiplasherilla.



Muihin coneihin ei ole vielä varsinaisia asusuunnitelmia. Tarkoitus olisi Desuconiin tai Traconiin yhdeksi päiväksi saada aikaan Bleachin shinigameista ryhmäcosplay, mihin minä osallistun Rangiku Matsumotona ja whiplasher Kyoraku Shunsuina. Ehkä saamme reilu viiden hengen ryhmän kokoon. Mikäli ryhmä viimein edes saadaan aikaiseksi!



Desuconiin on myös Facebookissa suunnitteilla isompi Fairy Tail ryhmäcosplay, mihin on myös tarkoitus osallistua. Yritän viimeistään Desuconiin saada Lightning Empress Armorin valmiiksi. Muita asuja Erzalta olisi myös halu tehdä, mutta tyydyn tähän mennessä noihin kahteen.

Mahdollisesti Cosvisioniin pitäisi whipille saada Assassin’s Creedin Ezio tehtyä. Se on ollut jo pitkään ajatuksissa, jahka nyt saamme ajatuksen toteutettua!


Yritän myös vähän vähentää asujen määrää vuodessa ja kierrättää tehtyjä hyviä asuja. Tavoitteena max 3 asua per vuosi eli jos kaikki edellä mainitut suunnitelmat toteutuvat, siinä onkin vuoden asut.Yritän kuitenkin jättää loppuvuoteen, esimerkiksi Traconiin, tilaa uusille tuttavuuksille. Katsomme kuitenkin koko ajan uusia animeita ja jos jostain hahmosta saan cossi-inspiksen, haluan päästä toteuttamaan sen!

Miten muiden cosplaysuunnitelmat?

2 kommenttia:

  1. Ensi vuonna on tulossa W.I.T.C.H.in Elyon (1. extran asu) ja Free!n Gou ainaki :3 kesällä varmaa kierrätän vanhoja, koska Jaappanin matkan takia en uskalla suunnitella muita uusia asuja (ja haluun päästä käyttää Mathildaa (Beyblade) koska sain viimeinki nyt tehtyy siihe uuden peruukin l'D)
    Coneista nyt ainakin on Yuki, Frosti, Tracon, ja pohdin myös Kikua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olet menossa Japaniin ja minne päin? Me ollaan menossa toukokuussa Osakaan.
      Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi!

      Poista